Läs mer om mina

Behandlingar

Här kan du enkelt klicka dig vidare för att läsa mer om alla mina behandlingar.

Image by Raghavendra V. Konkathi

BOTOX

Botoulinumtoxin även kallat botox är ett muskelavslappnande läkemedel som används både i estetiska och medicinska syften. När huden åldras är det vanligare att rynkor och linjer blir mer framträdande i ansiktet. 

FILLERS

Filler består av hyaluronsyra som vi har naturligt i vår kropp. HA’s funktion i kroppen är att binda fukt i huden. Stabiliserar man hyaluronsyra så får man en geléliknande massa alltså en filler.

Image by Melissa Di Rocco
Image by Kelsey Curtis

SKINBOOSTER

En Skinbooster är precis som det låter olika behandlingar för att ge huden en riktigt boost med fukt och olika näringsämnen. Med åldern tappar huden fukt, kollagen och sin elasticitet, detta gör i sin tur att vår hud tappar sin lyster och ser trött.

PRP

”Paleted Rich plasma” som även går under namnet vampyrbehandling. Är en behandling främst mot tunnhårighet och håravfall. Behandlingen går till så att man tar ett enkelt blodprov som sedan centrifugeras för att få fram plasman. Vid behandling används alltså vår kropps egna plasma vilket gör behandlingen helt naturlig och säker. Plasman är rik på trombocyter som är proteinrika tillväxtfaktorer.

Image by Lee Chinyama