top of page

Läs mer om mina

Behandlingar

Här kan du enkelt klicka dig vidare för att läsa mer om alla mina behandlingar.

Image by Raghavendra V. Konkathi

BOTOX

Botoulinumtoxin även kallat botox är ett muskelavslappnande läkemedel som används både i estetiska och medicinska syften. När huden åldras är det vanligare att rynkor och linjer blir mer framträdande i ansiktet. 

FILLERS

Filler består av hyaluronsyra som vi har naturligt i vår kropp. HA’s funktion i kroppen är att binda fukt i huden. Stabiliserar man hyaluronsyra så får man en geléliknande massa alltså en filler.

Skärmavbild 2022-08-08 kl. 11.36.43.png
Image by Kelsey Curtis

SKINBOOSTER

En Skinbooster är precis som det låter olika behandlingar för att ge huden en riktigt boost med fukt och olika näringsämnen. Med åldern tappar huden fukt, kollagen och sin elasticitet, detta gör i sin tur att vår hud tappar sin lyster och ser trött.

PRP

”Paleted Rich plasma” som även går under namnet vampyrbehandling. Är en behandling främst mot tunnhårighet och håravfall. Behandlingen går till så att man tar ett enkelt blodprov som sedan centrifugeras för att få fram plasman. Vid behandling används alltså vår kropps egna plasma vilket gör behandlingen helt naturlig och säker. Plasman är rik på trombocyter som är proteinrika tillväxtfaktorer.

Naturlig skönhet
Image by Raphael Lovaski

ANSIKTSBEHANDLING

Hos hudterapeuten Emma kan ni snart boka lite med avslappnande behandlingar, få konsultationer om er hud och hjälp med er hudvårdsrutin.
Hennes behandlingar passar alla och har ingen direkt åldersgräns.

LASHLIFT/BROWLIFT

Lash Lift går ut på att framhäva dina egna fransar genom att lyfta och forma dem från roten, något som ger effekten av längre, fylligare fransar och en mer vaken look.

Brow Lift ger dig möjligheten att ändra riktning på dina naturliga strån. Perfekt för dig som önskar att få en mer fyllig "brushed up look" eller om du har stökiga bryn och vill få dem på plats.

Ansiktsvård
DSCF0993.JPG

FREEZPEN

Freezepen är en avancerad och effektiv kryobehandling som på några sekunder avlägsnar olika godartade hudförändringar såsom pigmentering, åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

TRÅDLYFT

Med trådarnas fantastiska stimulantiana av kollagen och elastisk så ger behandling en hudföryngrande och åtstramande effekt.

fräknar
bottom of page