top of page
Naturlig skönhet
Image by Mak

BAKGRUND BEAUTYLIN

Att kunden ska känna sig trygg och väl omhändertagen är viktigast för oss. Salong ligger belägen i Villa Ed, en härlig villa i Upplands Väsby norr om Stockholm som drivs av kvinnliga egenföretagare. 

 

OM VÅR HUDTERAPEUT EMMA

Emma är 27 år och auktoriserad hudterapeut sedan 2020. Hon gick på Elisabethskolan, en av de bästa skolorna.
”Jag brinner verkligen för allt som har med hudvård och skönhet att göra. Mitt intresse för hudvård började redan tidigt i tonåren och har bara växt sig större och större med åren. 2019 bestämde jag mig för att göra min dröm till verklighet och idag är jag auktoriserad hudterapeut och får jobba med det jag älskar”.
Emma kommer att började jobba på Beautylin i november och erbjuder er olika typer av ansiktsbehandlingar som passar alla. Hon kommer även att arbeta med fransar och bryn samt lashlift och browlift.
 

OM VÅR INJEKTIONSBEHANDLARE NADIN

Jag har alltid brunnit för vård och omsorg men också för skönhet. Jag blev klar sjuksköterska 2015 och har sedan dess arbetat på flera olika stora sjukhus. Att hålla på med skönhet på sidan av var alltid tanken men först ville jag ha erfarenhet som sjuksköterska innan jag började med mitt eget företag. Jag gick en injektionskurs 2018 och har sedan dess utvecklat mitt företag samtidigt som jag arbetat som sjuksköterska. Jag har gått flera utbildningar inom injektioner under åren och strävar efter konstant utveckling. 

Face Cream
Image by Morgan Alley
bottom of page