top of page

FILLERS

Filler består av hyaluronsyra som vi har naturligt i vår kropp. HA’s funktion i kroppen är att binda fukt i huden. Stabiliserar man hyaluronsyra så får man en geléliknande massa alltså en filler.

Med åldern förlorar ansiktet och huden sin egna hyaluronsyra och på så sätt börjar vi tappa fukt och volym. Filler kan användas i flera områden i ansiktet, dels för att återställa förlorad volym, fylla ut linjer eller veck, skapa fylligare läppar eller fylla ut ihåligheter under ögonen. Man kan även stärka vissa drag i ansiktet med filler som kindben, haka och käklinje.

 

Beroende på vilket område i ansiktet man ska behandla använder man sig av filler som är mjukare/hårdare för att få naturligt resultat. På Beautylin använder vi endast filler av kvalitet.

 

 

Läppar


Läppar är nog den populäraste behandligen med filler.

I läppar används bäst en mjukare filler för att skapa naturligt fina läppar som ska kännas mjuka. Mängd och produkt anpassas efter kundens önskemål och förutsättningar. Filler i läpparna behöver inte alltid betyda att läpparna blir mycket större utan i vissa fall kan fokus läggas på att återskapa förlorad volym, ge fukt och släta ut läpparna. Det vi på Beautylin väljer att kalla läppförygring. Hållbarhet i läppar är ca 6-12mån, i vissa fall kan det behövas 1-3 behandlingar under ett år för att bygga upp ett önskat resultat och få en längre hållbarhet.

 

 

Kindben, Kinder, Haka, Käklinje


För att skulptera ansiktet och bygga volym använder man en filler som är mer stabil till dessa områden. Denna placeras lite djupare för att ge ansiktet ett lyft. I dessa områden kan det behövas lite större mängder filler, ca 1-4ml. Efter en konsultation kommer man överens om var i ansiktet som fillers behöver placeras för att uppnå naturligast resultat.

 

 

Tear Trough


Här använder man en specifik filler som är anpassad för att behandla det känsliga området under ögonen. Många upplever att ihålighet och mörka ringar ger ett tröttare utseende. När man behandlar tear trough går man in med en säker metod där man behandlar och placerar filler under ögonen för att få ett piggare utseende. Denna behandling är ganska komplex och för att det ska bli bra är det viktigt att man är rätt kandidat. En konsultation ska alltid göras innan en TT beahandling.

 

 

Att tänka på innan och efter en filler:


- Undvik preparat som Ipren, Naproxen, Voltaire eller omega3 två dygn innan och efter.

- Undvik större mängder alkohol dygnet innan och ett dygn efter.

- Undvik sol, träning och bastu ett dygn efter.

- Undvik att massera området eller lägga för mycket tryck på ansiktet precis efter behandlingen.

- Inte ha några sår på behandlings området.

- Vara frisk inför din behandling.

bottom of page