top of page

TRÅDLYFT

Trådlyft är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi. Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden.

Trådlyft används för att lyfta och strama till huden i ansiktet samt öka hudens elasticitet. Man kan behandla många områden men mest efterfrågat är behandling för uppstramning av framförallt käklinje, kinder och ögonbryn. Trådlyftet är relativt riskfritt, resultatet blir naturligt, förloppet komplikationsfritt och man kan omedelbart återgå till sin vardag.

Vid behandling med PDO-trådar i ansiktet och på andra delar av kroppen så används absorberbara kirurgiska trådar som placeras i det subdermala lagret under huden för att stimulera till kollagenproduktion.

 

Resultatet

 

Redan precis efter lyftet kan man se ett resultat, men eftersom trådarna stimulerar nybildning av kollagen kommer det slutgiltiga resultatet att synas först efter några månader. Trådarna som används bryts ned av kroppen efter cirka sex till nio månader, men på grund av det nybildade kollagenet håller resultatet upp till två år.

 

Att tänka på 24h efter en behandling med trådlyft:

  • Inte sola, träna eller basta.

  • Inte dricka större mängder alkohol.

  • Inte sminka sig.

  • Inte massera eller trycka för hårt på det behandlade området.

  • Inte ligga på sidan på ca 4h, försöka vara upprätt.

bottom of page